Fællesskabsweekend

Esbjerg Frikirke og Rødkærsbro Frikirke inviterer

”…Så lad da også os, som har så stor en sky af vidner omkring os, frigøre os for enhver byrde og for synden, som så let omklamrer os, og holde ud I det løb, der ligger foran os, idet vi ser hen til Jesus. Heb. 12:1

Det er en glæde endnu engang at kunne invitere alle til at komme med til en weekend med Jesus Kristus i centrum.

Kom og vær sammen med os, når vi samles om undervisning og fællesskab, for at vi må lære Herren Jesus Kristus og hinanden bedre at kende.

Kevin Williams fra Grace Fellowship i Manchester, er med hele weekenden og underviser og prædiker Guds ord. Han vil også være klar til at svare på spørgsmål, bl.a. til Q&A. (spørgsmålsaften)

Der er lagt vægt på at samles for at blive opbygget både med Guds Ord og med fællesskab. Derfor er der kun fastlagt nogle få møder, for at give rig mulighed til samtale og afslapning for alle, store og små. Undervisningen vil blive oversat til dansk og optaget. Det er også muligt blot at være med til dele af weekenden.

Sted: Vesterled 59, 6851 Janderup

Overnatning: Der er flere muligheder for overnatning hos menigheden i Esbjerg, og der, hvor vi

samles er der faciliteter, som normalt bruges til B&B. Det er dog vigtigt at huske sengetøj og lagen.

Hjælp: Der er mulighed for at hjælpe med hjemmebag og praktiske ting undervejs. Der vil også blive

mulighed for at give et økonomisk bidrag til undervisningen.

Tilmelding: Kan ske ved brug af formularen på Esbjerg Frikirke´s hjemmeside: esbjergfrikirke.dk

eller skriv til Ole Nygaard på olenygaard1@gmail.com

Fredag: Indkvartering fra sidst på eftermiddagen eller efter aftensmad

Kl. 18.00 Aftensmad