I R��dkærsbro Frikirke  tager forkyndelsen udgangspunkt i Guds Ord og handler naturligt om evangeliet om Jesus Kristus. Her er nogle eksempler:

“Ny vin p�� nye sække!” Hvorfor Jesus ikke bare være en ny tilføjelse til dit gamle liv! Matthæus evangeliet 9,14-17 (René Vester)

“Hvem kan være gæst hos Gud?”  Evangeliet i Salme 15 (Peter Nielsen)

“Hvad siger bibelen om at dømme?” Jesu ord fra sin bjergprædiken: “Døm ikke, for at I ikke selv skal dømmes” Matthæus evangeliet 7,1 (René Vester)

“Alt minus kærlighed er lig med nul!”��Nødvendigheden og vigtigheden af kærlighed i tjeneste i kirken. 1. Korintherbrev 13, 1-3 (Peter Nielsen)

“Slået af forundring over hans lære”  Jesus forkyndte som ingen anden og mennesker som hørte ham var slået af forundring! Matthæus Evangeliet 7,28-29 (René Vester)

“Kærlighed og Nådegaver” Nådegaver set i lyset af kærligheden, så kirken bygges op til erkendelse af Kristus. 1. Korintherbrev 13 (Peter Nielsen)